Cég adatlap


A 2006 óta működő éttermünk idén teljesen megújult, a korábbi steakhouse irányvonal mellett fine dining technológiákat is alkalmazó bisztróvonallal várjuk a vendégeket.

A Haraszthy Pincészet üzemeltetésébe tartozó étterem kiválóan tükrözi a tulajdonos multikulturális szellemiségét. Az argentin származású, de Magyarországon és Kaliforniában is otthon levő Carlos Coelho nemzetközi konyhai csapatával örömmel definiálta újra éttermünk koncepcióját, miszerint elsődleges célként határoztuk meg, hogy vendégeink számára tökéletes, akár egész napos élményt kínáljunk a Haraszthy Pincészetben!

A Matador étterem egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva az amerikai-mexikói séf, Diego Bautista vezetésével készítjük maradandó élményt jelentő ételeinket. Éttermünk a kultúrák sokszínűségét kívánja steakhouse-ként és bisztróként képviselni. A világ különböző pontjáról érkező hús alapanyagból kolbászt és felvágottat készítünk. A pékáru magyar beszállítóktól frissen érkezik, a zöldségek egy része pedig birtokunkon terem.

Az igazán értő borkedvelők és a gasztronómia iránt komolyabban érdeklődő vendégek mellett számítunk azokra is, akik nyitottak új gasztronómiai és kulináris élményekre, szívesen kalandoznának az újhullámos nemzetközi konyha különlegességeit felvonultató kínálatban a’la carte vagy egyedi borvacsora keretében.
Az étterem borválasztéka kiegészül – az etyeki tételek mellett – az argentin és kaliforniai testvérpincészetünk vörösboraival, melyek kiválóan párosíthatóak grill ételeinkhez.

Az Etyek szívében található Matador étterem tökéletesen visszaadja a környék vibráló energiáit mediterrán hangulatával, az elegáns pincészettel, a mindig nyüzsgő terasszal és medencével.
Nap Nyitás Zárás
HétfőEgész nap zárva-
KeddEgész nap zárva-
SzerdaEgész nap zárva-
CsütörtökEgész nap zárva-
PéntekEgész nap zárva-
Szombat12:0020:00
Vasárnap12:0020:00
Az üzenet elküldése sikeresen megtörtént!