Célunk, hogy ezt a különleges területet a lehető legeredetibb formájában megóvjuk a következő nemzedékek számára. Mivel a birtok „átaludta” a kemikáliákat korlátozás nélkül használó évtizedeket, így a talaja ma is érintetlen. A szőlőművelés során törekszünk az organikus módszerek használatára, borainkat pedig a lehető legkisebb technológiai beavatkozással és maximális tisztasággal készítjük. E szemléletmódnak megfelelően boraink szinte kizárólag spontán erjednek, ily módon a szőlőben és a pincében található, természetes élesztők munkájára bízzuk magunkat.
Fontosnak tartjuk, hogy boraink tükrözzék különleges termőhelyük egyedi adottságait, és a talaj, a dűlőnk fekvése, az adott évjáratra jellemző időjárási viszonyok, valamint munkatársaink egyénisége mind egy-egy egyedi és megismételhetetlen tételben öltsenek testet.
Nap | Nyitás | Zárás |
---|---|---|
Hétfő | 08:00 | 14:00 |
Kedd | 08:00 | 14:00 |
Szerda | 08:00 | 14:00 |
Csütörtök | 08:00 | 14:00 |
Péntek | 08:00 | 14:00 |
Szombat | Egész nap zárva | - |
Vasárnap | Egész nap zárva | - |
Az üzenet elküldése sikeresen megtörtént!